2-3 pers
1 Mango
1avocado
8-10 asparges
Dette kuttes i terninger,blandes og settes til side
6 kokte poteter deles i båter og stekes på god varm panne
Trekk panna bort fra varmen og tilsett 1/2 småkuttet chili, saft av 1/2 sitrtron og litt oppkutta persille som blandes med potetene.
ca 100 gr ørret pr pers.
Filiter ørreten, del den i terninger og stekes på stekepanna, ikke for lenge.
Når ørreten er ferdig blandes alt sammen.
Riv litt god parmesan på toppen og gjerne og litt hasselnøtter.
Litt rømmedressing smaker nydelig til:
1 dl rømme
1 ss sukker
3 ts 35% edikk (7% går og bra men må ha litt mer)
10 blader av hjertesalat (legg disse i kaldt vann 1 time før bruk så blir de sprø og gode)
2-3 gulrøtter
1/2 agurk
1/2 rødløk
Riv eller skjær salaten i strimmler
Kutt gulrøtter, agurk og rødløk i julienne (staver)
ca 150 gr steikt ørret filet pr person
Bland salaten og legg ørret på toppen, gjerne med et godt dryss vårløk
Dressing:
2 ts brundt sukker, 1 ts raspa ingefær, 1 ts kutta hvitløk (smått), 1/2 chili kuttes smått, 6 ss soyasaus, saft av 2 lime og til slutt ei lita "potte" oppkutta koriander.
Visp dette sammen og serveres til salaten.
Serveres gjerne med brød til.